creator

un brand al Dicosta Product

Dicosta Product a luat fiinta in anul 1992, avand un colectiv mic si ambitios, format din specialisti cu experienta in domeniul firmelor luminoase, acumulata la una dintre putinele societati care au activat in acest domeniu inca de dinainte de 1989.

28
+

Ani experienta

4000
+

Lucrari realizate

500
+

Clienti

Dotarile tehnice rudimentare din perioada de inceput au fost compensate prin mult entuziasm si pasiune iar rezultatele nu au incetat sa apara. Au fost achizitionate utilaje speciale, la inceput reconditionate, apoi noi, iar portofoliul de lucrari realizate a evoluat.

Astfel, din 1994 am inceput sa abordam proiecte speciale utilizand TDG (tuburi cu descarcare in gaz), iar din anul 1996 am reusit performanta de a ne clasa constant in Top 3 al prestatorilor de servicii de acest gen din Bucuresti.

In anul 2002, compania a fost relocata in afara Bucurestiului pentru a acomoda in conditii optime noul volum de productie publicitara.

Astazi, la peste 25 ani de la infiintare, pasiunea si entuziasmul raman valori importante si coordonate ale fiecarui proiect in care ne implicam si ne mandrim cu faptul ca putem aborda cu incredere orice proiect de productie publicitara si putem realiza in conditii calitative excelente, orice tip de semnal luminos si neluminos.

De asemenea, ne mandrim cu portofoliul de branduri cunoscute cu care am avut placerea de a colabora, si, in special, cu acele branduri pe care le-am ajutat sa fie cunoscute.